Prohledat tento blog

sobota 10. června 2017

Pro táty... originál od dětí ;-)


Dnešní článek můžete brát jako malou inspiraci na dárek k blížícímu se dni otců, který při troše štěstí ještě stihnete spolu s dětmi připravit.

Potřebovat budete: 
- pánské tričko v odpovídající velikosti
- barvy na textil (my použili barvy Pebeo Setacolor Opaque)
- štětec
- spolupracující děti
- nějakej ten nápad, kterak dětské ruce na triko otisknout a co k nim dopsat
- a na závěr žehličku a kapesník

Můžete se inspirovat tím, co jsme vytvořili s dětmi my...

Tyhle dvě trika od nás dostal čtyřotec před dvěma měsíci k narozeninám.

Samozřejmě, pokud máte děti tři, nebo naopak pět, nebudete tam psát o síle čtyř... ale taková síla tří není taky k zahození, a o síle pěti ani nemluvim, tam je ta síla jasná ;-)

O pravdivosti tohoto nápisu nepochybujte ;-)

Detail :-)


Tohle triko dostal čtyřotec ještě coby tříotec před dvěma lety..

Když v něm šel tenkrát dětem v ZOO pro pití, ptal se ho prodávající, kolik má dětí, a když muž řekl, že tři, tak prej sděloval kolegovi: "Hele, von má tři děti, to je borec!" :-D

A tohle též... k tomu, a následně k tvoření dalšího a letos dalších, neb na původních chyběly ručky té nejmladší, mne inspirovalo triko, které jsem tenkrát potkala někde na netu... Byl na něm nápis FATHERHOOD ONLY THE STRONG SURVIVE...  což mne pochopitelně oslovilo ;-)... a posléze z toho byl nápad, vyříznout nápis do čtvrtky a nechat přes něj tlapat děti obarvenejma rukama... Po sundání šablony jsem to pro lepší čitelnost ještě obtáhla...

Ovšem jak vidíte, chtělo by to obtáhnout znovu... triko bylo hodně, opravdu hodně nošeno a následně práno... a po  těch dvou letech je to holt znát ;-)


Tož hodně zábavy při tvoření, a ať se výsledek líbí :-)








Žádné komentáře:

Okomentovat