Prohledat tento blog

pondělí 15. května 2017

Kočárek

Tak jsem před pár dny opět měnila kočárek...
 Tedy abych byla přesná, opět jsem na podvozku, který je v permanenci už osm let a osm měsíců, měnila hlubokou korbičku za sportovní. Již po čtvrté a tentokrát již (snad) naposledy.
Na počtvrté jsem to dlouho odkládala, ještě déle, než tenkrát napotřetí. Zatímco kluci se v hluboké korbičce vozili necelých deset měsíců, Třetí v ní byla téměř do jedenácti, a naše nejmladší ještě o nějaký dva tři týdny dýl. Měla jsem prostě potřebu si ten krásnej hlubokej kočárek užít co to jenom půjde... Ale malá už se z něj snažila vyskočit, ve snaze vidět něco víc, a kšíry se mi nepodařilo najít... (určitě jsou někde moc dobře uklizený), tak jsem se nakonec rozhodla, že už je tedy přece jenom čas přejít na sportovní nástavbu.
Manžel měl teda řeči, že už ten kočárek vyhodíme, dcerce dokonce vyprávěl, že kdyby věděl, že k nám přijde ještě i ona, že by jí a ségře koupil  už novej... prej nějakej víc holčičí (což mne docela pobavilo, neb jsem si vzpomněla, jak jedna moje kamarádka tvrdila, že právě tenhle můj kočárek je holčičí, a že ze syna, tehdy nejstaršího, dělám holčičku, když ho v něm vozim)... ale nakonec mi manžel i přes ty řeči o vyhazování přece jenom vyměnil i tu píchlou duši, aby jsme věčně nejezdili na ráfku... Tak snad nám kočárek ještě chvíli vydrží jako sporťák.
Už teď vím, že budu mít velkej problém se ho vzdát... za ty roky mi prostě přirostl k srdci. Je s ním spojeno tolik vzpomínek.... A i když už je boudička vyšisovaná od slunce a košík na nákupy pod kočárkem nejspíš každou chvíli upadne, neb poslední měsíce je na jedný straně poněkud propadlej... pořád je prostě krásnej :-)
Můj modrej kočárek s květy....
:-)

Nejstarší v hlubokém kočárku - jaro 2009

Nejstarší ve sportovní korbičce - podzim 2009

Druhorozenej v hlubokém kočárku - leden 2011

Druhorozenej v hlubokém - překvapivě léto, chladné léto 2011

Druhorozenej ve sportovní korbičce - zima 2011/2012

Třetí v hlubokém - červen 2016... bohužel její fotky v kočárku jako mimina jsou kdesi v zálohách..

... tak ještě jednou v hlubokém, tlačená nejstarším bráchou :-)


Nejmladší v kočárku - červen 2016

Nejmladší - září 2016








4 komentáře:

  1. Ahoj, moc hezky blog. Ja take jsem tedka si koupila sportovni kocarek, abych mohla i behat s malym. Konkretne mam tento https://www.detske-kocarky.cz/kocarek-cybex-eternis-m-air-3-2016.html a jsem s nim velmi spokojena. Uz 3. mesic s nim beham a uspesne jsem ztratila 5 kg dolu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Kočárek z odkazu vypadá pěkně :-) Nu, ten můj je moje srdeční záležitost... tak doufám, že ty dva roky, než mu definitivně odroste naše nejmladší, mi ještě vydrží :-)

      Vymazat
  2. Díky za skvělý článek. Vaše tipy jsme zužitkovali při tvorbě článku: Jak vybrat kočárek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mne moc těší ;-). Sice koukám, že moje milovaná značka se do vašeho TOP výběru nedostala, ale i tak... Mimochodem, v tom odstavci o hlubokých kočárcích, jste určitě nechtěli napsat: "kočárky vám vydrží po mezerou dobu" ;-) U sebe podobný chyby taky často nevidím, protože vím, co jsem chtěla napsat a čtu to, a ne to, co tam skutečně stojí ;-)

      Vymazat